Cele mai bune seriale vazute de mine





 Te-ai plictisit si nu ai ce sa urmaresti?  Esti satul de toate prostiile de seriale? Nici-o problema! 
Am sa iti prezint, in cele ce urmeaza , toate serialele mele preferate.


                           Doresc sa precizez faptul ca, este o serie aleatorie, nu un top! 

 DA VINCI'S DEMONS

WIKIPEDIA:  Seria urmărește povestea „nespusă” a geniului Leonardo Da Vinci în timpul primilor ani ai Florenței renașcentiste. Ca un artist de 25 de ani, inventator, spadasin, iubitor, visător și idealist, el se zbate să trăiască înăuntru limitelor propriei sale realități și timp, de vreme ce el începe nu numai să vadă viitorul, dar și să-l inventeze.
Da Vinci’s Demons nu e un documentar despre Leonardo Da Vinci, deși la prima vedere poate aceasta este impresia pe care o lasă. Este o operă de ficțiune care se inspiră din viața acestuia. Serialul îl are în prim plan pe Da Vinci, cu tot ceea ce îl reprezintă și l-a făcut faimos: inspirație,doza de nebunie, genialitate, pasiune, artă. Personajul din serial trezește sentimente mixte: unii îl condamnă, alții îl invidiază, unii îl venerează, alții caută să-l distrugă. Dar el reușește de fiecare dată să iasă din orice impas prin meticulozitate, calculând, analizând, plănuind câte ceva. Serialul are câte puțin din fiecare gen : scene dramatice, strategii de luptă, trădări dar și dragoste și erotism, trezind interesul în orice iubitor de seriale.


GAME OF THRONES

WIKIPEDIA:Inspirat din celebra serie de romane Cântec de gheață și foc de George R. R. Martin, serialul de aventuri Urzeala tronurilor se învârte în jurul Tronului de Fier și al celor șapte familii, printre care proeminente, Stark, Lannister, și Baratheon, pentru Westeros.

Robert Baratheon, rege al ținutului Westeros, îi propune vechiului său prieten, Eddard Stark, să-i fie sfetnic în problemele cele mai delicate. Eddard, suspectând că predecesorul său a fost asasinat, acceptă această provocare, tocmai pentru a putea să-i investigheze moartea.
Familia Lannister, pe de altă parte, dorește tronul și nu se sfiește de la nimic pentru a-l obține.
De cealaltă parte a mării, Viserys și Daenerys Targaryen sunt ultimii din stirpea lui Aerys cel Nebun, ucis de Jaime Lannister.


 THE FLASH

WIKIPEDIA: După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni acesta se trezește și își dă seama că ceva sa schimbat, are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut.

Deși initial este încântat de noile sale puteri, Barry este șocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. îl ajută să îi protejeze pe cei nevinovați. Momentan doar cațiva prieteni apropriați știu că Barry este literalmente cel mai rapid om in viață, dar nu va dura mult până lumea va afla că Barry Allen a devenit... Flash.
ARROW
WIKIPEDIA: Arrow este un serial de televiziune american creat în genurile acțiune, aventură, dramă supranaturală cu supereroi. Serialul este creat de Greg BerlantiMarc Guggenheim și Andrew Kreisberg. Se bazează pe personajul fictiv Green Arrow, un luptător mascat care luptă împotriva infractorilor, și care apare în cărțile de benzi desenate publicate de DC Comics. A avut premiera în America de Nord la The CW Television Network în data de 10 octombrie 2012,[1] transmiterea internațională fiind programată la sfârșitul aceluiași ani.[2] Serialul prezintă aventurile miliardarului playboy Oliver Queen, interpretat de Stephen Amell, care, după ce naufragiază cinci an pe o insulă necunoscută, se reîntoarce acasă pentru a lupta cu infracțiunea și corupția ca un justițiar secret, a cărui armă este un arc cu săgeți. În Arrow vor apărea, de asemenea, și alte personaje DC Comics. Pentru a ajuta la promovarea acestui serial, a fost lansată și o carte de benzi desenate.

DRACULA
WIKIPEDIA: La sfârșitul secolului al XIX-lea, un Dracula misterios ajunge în Londra, dându-se drept antreprenor american care vrea să aducă știința modernă în lumea victoriană. El este interesat mai ales de noua tehnologie a energiei electrice care promite să lumineze noaptea - lucru util pentru cineva care evită soarele. Dar Dracula are un alt motiv pentru călătoriile sale: el speră să se răzbune pe cei care i-au dat un dar blestemat cu secole în urmă: nemurirea. Totul pare a merge conform planului... până când se îndrăgostește nebunește de o femeie care pare a fi o reîncarnare a soției sale moarte.

THE PUNISHER
WIKIPEDIA: La început îl vedem pe Frank Castle încercând să treacă peste tragedia care l-a transformat în justiţiar. Soţia, fiul şi fiica i-au fost ucişi într-o ploaie de gloanţe într-un parc de distracţii, iar acum îi bântuie coşmarurile. Un personaj prin excelenţă fizic, Castle îşi pierde zilele zdrobind la nesfârşit ziduri cu barosul pe un şantier de construcţii imaginându-şi, probabil, sub loviturile distrugătoare, feţele ucigaşilor familiei sale. Dar curând fostul puşcaş marin va primi dovezi clare că aceştia pot fi identificaţi şi eliminaţi: maşina de ucis se pune, într-un târziu, în mişcare.

IRON FIST
WIKIPEDIA: Facem cunoştinţă cu Danny Rand (Finn Jones) încă din prima secvenţă a primului episod: îl vedem desculţ şi îmbrăcat în haine ponosite, străbătând străzile aglomerate din Manhattan. Eroul intră într-una din cele mai înalte clădiri de birouri, dar, spre uimirea lui, va fi curând dat afară de agenţii de pază. Ce nu ştiu agenţii este că Danny e proprietarul de drept al clădirii. Dispărut împreună cu familia sa în urmă cu 15 ani din cauza unui accident de avion, Danny a petrecut această perioadă în K'un-Lun, un tărâm legendar unde a învăţat tainele artelor kung fu. Întors în "civilizaţie", Danny vrea să-şi recupereze numele, dar asta îl va arunca în calea familiei Meachum, vechii parteneri ai tatălui său şi acum directori ai companiei Rand.

LUKE CAGE
WIKIPEDIA:După ce un experiment sabotat îl lasă cu superputeri, protagonistul serialului Luke Cage (Mike Colter), condamnat pe nedrept, evadeaza din inchisoare si devine un fugar care încearcă să-și refacă viața în modernul Harlem al zilelor noastre. Doar că este repede dat de gol și trebuie să lupte pentru orașul său, forțat să se confrunte cu un trecut pe care tot sperase că l-a lăsat în urmă.

GOTHAM
WIKIPEDIA: Gotham este un serial de televiziune american polițist de acțiune dezvoltat de Bruno Heller. Este bazat pe personaje DC Comicsdin franciza Batman, în primul rând Detectivul James Gordon și Bruce Wayne. În serial apare Ben McKenzie ca tânărul Gordon.[1]Heller este producător executiv alături de Danny Cannon, cel care a regizat episodul pilot. Gotham a primit undă-verde din partea companiei Fox la 5 mai 2014[2] și a avut premiera la 22 septembrie 2014.[3]
Așa cum a fost inițial conceput, serialul prezintă întâmplări de la începutul carierei lui Gordon în cadrul departamentului de poliție al orașului Gotham. Ideea a evoluat de la a-l include pe tânărul Bruce Wayne în serial până la a prezenta poveștile originale ale câtorva adversari ai lui Batman, printre care PinguinulRiddlerFemeia PisicăJoker,[4] Poison Ivy,[5] Scarecrow,[6] Hugo StrangeHarvey Dent,[7] Mr. Freeze[8] și Victor Zsasz.[9] Primul sezon este format din șaisprezece episoade.

TITANS
WIKIPEDIA: Când Dick Grayson / Robin și Rachel Roth / Raven au nevoie de asistență pentru a face față unui complot care amenință întreaga planetă, ei își unește forțele cu Koriand'r / Starfire și Gar Logan / Beast Boy pentru a forma Tinerii Titani.

PRISON BREAK
WIKIPEDIA: Prima serie este compusă din 22 de episoade. Lincoln Burrows este acuzat de uciderea lui Terrence Steadman, fratele vicepreședintei Statelor Unite ale Americii. Procurorii aduc dovezi solide care nu lasă nici o urmă de îndoială asupra identității făptașului, iar Lincoln este condamnat la moarte și este mutat în închisoarea Fox River, unde își așteaptă execuția. Fratele său, Michael Scofield, este convins de nevinovăția lui Lincoln și decide să-l salveze, concepând un plan ingenios de evadare. Pentru a pătrunde în închisoare, simulează jefuirea unei bănci. Ajuns în Fox River, Michael intră într-o cursă contra timpului în care trebuie să depășească numeroasele obstacole care stau în calea planului său. Protagoniștii sunt ajutați de avocata Veronica Donovan, care încearcă să facă lumină în cazul lui Lincoln și să descopere persoanele care se află în spatele conspirației. Eforturile ei sunt zădărnicite de acțiunile unor agenți sub acoperire care aparțin unei organizații numită Compania.
SHERLOCK
WIKIPEDIA: Sherlock este un serial britanic de televiziune ale cărui palpitante aventuri au loc în secolul 21. Remake-ul este produs de Hartswood Films pentru BBC Wales, co-produs cu WGBH Boston. Este o actualizare contemporană a povestiri lui Arthur Conan Doyle, a faimosului detectiv Sherlock Holmes, rol interpretat de Benedict Cumberbatch, alături de prietenul său loial Watson, interpretat de Martin Freeman. Mini-seria "Sherlock" are episoade, fiecare cu durata de 90 de minute.


SPARTACUS
WIKIPEDIA: Spartacus este un serial de televiziune american care a avut premiera pe canalul Starz la 22 ianaurie 2010. Scenariul se concentrează pe figura istorică a lui Spartacus (interpretat de Andy Whitfield), un gladiator trac care în perioada 73 - 71 î.Hr. a condus o răscoală majoră a sclavilor împotriva Republicii romane. Producătorii executivi Steven S. DeKnight și Robert Tapert s-au axat pe structurarea evenimentelor din tinerețea obscură a lui Spartacus despre care n-a rămas nimic în istorie.[2] Serialul a fost evaluat 17+ pentru violență grafică, conținut sexual și limbaj trivial.

LUCIFER
WIKIPEDIA: satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.


SPER CA V-A PLACUT SI ... 

Comments